Marieke Cappelle is 22 jaar en is afkomstig uit Mortsel. We hebben haar gevraagd om haar positieve ervaring te delen!

Hoe kwam je voor het eerst in contact met de browwaxbar?

Ik kwam via via in contact met Naomi, de eigenares. Daarna ben ik de website gaan bezoeken en het concept sprak me aan. In no time had ik een afspraak voor mijn wenkbrauwen en ik was heel tevreden.

Wat vind je zo fijn aan de browwaxbar?

De algemene sfeer. Je komt binnen en het is heel huiselijk, het oogt modern en je wordt vriendelijk ontvangen. De ruimte is groot en gezellig ingericht, je voelt je meteen op je gemak. De browqueens slaan een babbeltje met je, je hebt inspraak in wat je graag wil en je wordt zeer professioneel geholpen.

Wat is je favoriete brow-product?

Als mijn wenkbrauwen na de behandeling ‘in shape’ zijn gebruik ik meestal niets, omdat de kleuring zorgt voor een mooi vol effect en de vorm zo mooi is op zichzelf, dat extraatjes niet nodig zijn. Na 3-4 weken ongeveer gebruik ik soms een wenkbrauwfiller en af en toe een wenkbrauwpoltood.

Staat er nog een andere behandeling op je bucketlist?

In de toekomst zou ik graag een microblading laten doen, ik heb enorm dunne uiteinden aan mijn wenkbrauwen en als ik de foto’s zie op instagram van prachtige volle, dikke wenkbrauwen door microblading, droom ik al van deze behandeling!

Waarom zou je de browwaxbar aanbevelen bij je vriendinnen?

Omdat je professioneel geholpen wordt, je wenkbrauwen er nadien piekfijn uitzien, je vriendelijk ontvangen wordt door enorm lieve en toffe madammen, je inspraak hebt en je advies krijgt op maat. Ik kom hier enorm graag en het is telkens een plezier om met perfecte wenkbrauwen buiten te wandelen.

Pin It