brows

Ervaar jij volgende issues?


❓ Je staat elk dag langer voor de spiegel dan je zou willen om je wenkbrauwen te epileren of te maquilleren.

❓ Je ziet dat je wenkbrauwen niet gelijkend zijn en dit stoort je

❓ Je bent benieuwd of je wel de juiste vorm hebt die bij je gezicht past

❓ Je wenkbrauwen spreken niet voor zich en mist wat pit in je gezicht

❓ Je weet dat wenkbrauwen een belangrijk onderdeel zijn van onze schoonheid maar weet niet waar te beginnen

❓ Je bent door jaren te (laten) epileren veel van je haren kwijt en bent achter gebleven met een hele dunne wenkbrauw die al lang niet meer in de “mode” is

Onderschat de kracht van je wenkbrauwen niet, ze transformeren heel je gezicht in de positieve richting. Ze zijn in staat je gelaatsuitdrukkingen te versterken en je uitstraling in balans te brengen.

Browshaping


browshaping

Bij Browshaping focussen we op het verfijnen van je natuurlijke wenkbrauwvorm. Na een gedetailleerde gelaatsanalyse, tekenen we de ideale vorm uit en verwijderen overtollige haren met precisie trimmen en waxen. Het resultaat is strakke, natuurlijk ogende wenkbrauwen die tot 4 weken meegaan.

Vind hier meer info
maak een afspraak

Powderbrows


powderbrows

Powderbrows is de oplossing voor langdurig vollere wenkbrauwen, vooral geschikt voor mensen met minder haargroei. Deze techniek brengt fijn pigment in de huid aan, wat na genezing zorgt voor een zachte, natuurlijke look die tot wel 12 maanden aanhoudt. Een subtiele manier om je wenkbrauwen te verfraaien.

Vind hier meer info
maak een afspraak

Welke behandeling past nu bij jou?


Ik besteed veel tijd aan mijn uiterlijk
dagelijks verzorgd voorkomen is belangrijk voor mij.

Hier kan ik me 50% in vinden
Hier kan ik me 100% in herkennen

Twijfel je nog?


Wij geven je graag ons advies, als wij ervan overtuigd zijn dat je wenkbrauwen perfectie kunnen krijgen met een browshaping dan gaan wij je dit altijd in de eerste plaats aanraden. Zijn er gaatjes in je wenkbrauwen die we niet meer kunnen herstellen dan zal powderbrows zeker in aanmerking komen.

Maar om dit persoonlijk advies oprecht en in alle eerlijkheid goed te kunnen aanreiken zien wij je graag face to face of in ons geval Brow to Brow.

Zonder enige verplichting ben jij bij Browwaxbar welkom. Met een kennismaking krijg jij de volle 30 minuten van onze tijd om al je vragen of onzekerheden voor te leggen.

MEET A BROWQUEEN

Onze Locaties

Bij Browwaxbar zitten jouw wenkbrauwen altijd goed!


Op beide plaatsen kan je gemakkelijk parkeren: Parking Kooldok is op loopafstand van de Browbar & in Edegem heb je een parking met parkeerschijf vlak over de deur.

brow wax bar antwerpen

Antwerpen Zuid (nabij het KMSKA)

Op amper 30 minuten loop jij met de perfecte wenkbrauwen buiten voor de prijs vanaf €55.

Routebeschrijving ➜

brow wax bar edegem

Centrum Edegem

Onze ervaren browqueens staan klaar om je de meest fantastische wenkbrauwen te bezorgen.

Routebeschrijving➜

Met 3 gespecialiseerde
Browqueens in huis:

Jilly – Naomi – Zoë beleef jij een ultieme me-time met een verbluffend resultaat. Elk van hen heeft al meerdere jaren ervaring en samen helpen ze per maand een 300 tal vrouwen stralen met een héél natuurlijke wenkbrauw vorm

Browqueens at work