FAQ

Terug

Het abonnement met betrekking op laserbehandelingen heeft geen einddatum. Wel benadrukken wij dat het aangeraden is om tussen de behandelingen niet meer dan 6-8 weken te laten, de laserqueen in     kwestie zal adviseren welke rustperiode het beste bij jouw behandeling past. Bij het niet opvolgen van de adviezen kunnen wij geen resultaat garanderen en staan wij niet garant voor het nodig achten van meerdere beurten dan besproken.

1 a  Hoe gaat de betaling van een abonnement in zijn werk?

1 b. Wat gebeurt er met mijn abonnement als er een onvoorziene sluiting is zoals bijv; lockdown?

1c. Kan ik mijn abonnement bevriezen?

1d. Kan ik mijn abonnement doorgeven?

1e. Kan ik mijn abonnement annuleren en geld terugkrijgen?

 

1a. Een abonnement dient volledig betaald te worden bij het afsluiten van het contract en het inplannen van de eerst volgende afspraak. Enkel bij een volledige betaling van het abonnement heb je recht op de voordeel prijs voor je behandeling. De betaling kan gebeuren bij het online aankopen, ter plaatsen in Browwaxbar of met een toegestane overschrijving.
1b. De gedurende periode van sluiting zal het abonnement mee opschuiven met andere woorden een sluiting van 4 week zorgt er voor dat je abonnement 40 weken geldig is gerekend vanaf de aankoopdatum.
1c. Een laserabonnement is te bevriezen gedurende een periode van zwangerschap of ernstige gezondheidsklachten. Bij wenkbrauw abonnementen is dit niet van toepassing.
1d. Een abonnement is ten allen tijden op naam van de persoon die deze aankocht en kan niet overgenomen worden door derde.
1e. Van zodra een abonnement is aangekocht en gebruikt kan deze niet meer geannuleerd worden, noch geld terugbetaald worden. Elke aankoop is tot 14 dagen nadien opzegbaar mits er nog geen behandelingen hebben plaatsgevonden.

 

 

Een afspraak maken of wijzigen kan steeds telefonisch of per mail gebeuren, dit enkel tijdens de openingsuren. Deze zijn terug te vinden op de website. Je mail kan niet beantwoord worden op sluitingsdagen en worden ook niet aanvaard als annulatie alvorens hier op gereageerd is door een werknemer van Browwaxbar. Een afspraak met abonnement kan tot 24u voor de behandeling ( vrijgesteld van sluitingsdagen) geannuleerd worden. Deze timing telt voor behandelingen van minder dan 30 min, behandelingen die meer tijd in beslag nemen kunnen geannuleerd worden tot 48u vooraf. De annulatievoorwaarden zijn van tel met of zonder abonnement, bij het laattijdig annuleren zonder abonnement zal de prijs van de gehele behandeling worden bijgerekend bij de volgende afspraak of per overschrijving aangeboden worden. Bij een abonnement zal de beurt vervallen net zoals ze gepland stond. Telefoonnummer 0498114606 of per mail info@browwaxbar.be

Binnen Browwaxbar kan je cash, met Bancontact of payconique betalen. Behandelingen kunnen ook online gereserveerd worden en deze vraagt steeds een betaling bij reservatie. Bij een laserbehandeling zonder abonnement betaal je steeds de behandeling vooraf.

Je kan op verschillende manieren een afspraak maken bij Browwaxbar, via de website kan je online een afspraak zelf reserveren hierbij zal er altijd een onmiddellijke betaling gevraagd worden. Dit kan dus niet als je een abonnement hebt lopen. Je kan dit per e-mail doen info@browwaxbar.be of telefonisch 0498.114606 Bij alle mogelijkheden gaat er een vooraf betaling voorzien zijn, online is dit onmiddellijk afrekenen zoals een aankoop in de webshop, bij de 2 andere opties krijg je een betaallink doorgestuurd per e-mail die op die manier ook gemakkelijk te volgen valt.

Alle verkoopproducten kunnen omwille van hygiëne niet geruild worden.

Een intake gesprek is verplicht bij behandelingen als Laserontharing, microblading en powderbrows hier willen wij je volledig informeren over de verwachtingen die je kan stellen bij de behandeling, alsook overlopen welke aandachtspunten gevestigd moeten worden.

Op zaterdag kan je terecht voor laserontharing, browshaping en lichaamsontharingen en intake gesprek

Bij je eerste afspraak voor wenkbrauwen duid je een new look behandeling aan, hierin zit een bespreking van je wensen, de epilatie en kleuring. De kleuring is standaard, indien je deze niet wenst is dat geen probleem, de prijs blijft hetzelfde.

Behandelingen als microblading en powderbrows kunnen niet uitgevoerd worden tijdens een zwangerschap, de behandeling zelf is niet getest bij een zwangere dame, dus geen 100% zekerheid of het niet schadelijk is voor de zwangerschap. Wij rekenen op uw eerlijkheid naar ons toe en kunnen nooit verantwoordelijk gesteld worden indien je achteraf zwanger bleek te zijn.

Bij laserontharing gaan we de behandeling stopzetten van zodra er kennis is door uzelf over een mogelijke zwangerschap, ook deze is niet getest en kan geen 100% garantie zijn. Tijdens een zwangerschap gaat ook je hormoon de haarcyclus in de war brengen waardoor er geen resultaat mogelijk is.

Borstvoeding zorgt ervoor zorgen dat hormonen nog in u lichaam aanwezig zijn en dus effect kunnen hebben op de laserbehandeling. Daarom gaan we niet laseren als er nog borstvoeding gegeven wordt.