Terugbetaal- en retourneringsbeleid

VOORWAARDEN VOOR VOORSCHOTBETALING

Artikel 1: Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle voorschotbetalingen gedaan via de webshop van BrowWaxBar voor behandelingen zoals waxen, laserontharing, microblading en andere cosmetische ingrepen. Door een voorschot te betalen, gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.

Artikel 2: Betalingsvoorwaarden
De klant betaalt een voorschotbedrag online via de webshop. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale kosten van de behandeling. Het resterende bedrag dient door de klant te worden betaald in het salon na de voltooiing van de behandeling.

Artikel 3: Annuleringen en Terugbetalingen
Annuleringen van afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden doorgegeven. In geval van tijdige annulering wordt het voorschot terugbetaald of kan het worden gebruikt voor een toekomstige afspraak. Bij annuleringen binnen 48 uur voor de afspraak, of bij niet verschijnen op de afspraak, behoudt BrowWaxBar zich het recht voor om het voorschot niet terug te betalen.

Artikel 4: Toepasselijk Recht
Op deze voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing.VERZENDING EN RETOURNERINGSBELEID

Bedankt voor je aankoop bij Browwaxbar!

VERZENDEN

Van zodra wij de bestelling binnen krijgen, gaan wij meteen voor je aan de slag! Je bestelling wordt binnen de 48u – 72u opgestuurd.
Wanneer je “afhalen bij Browwaxbar” aanduidt, kan je je bestelling tijdens de openingstijden ophalen:

Antwerpen:
Maandag: 10u – 18u
Dinsdag: 9u – 15u
Donderdag: 9u – 20u30
Vrijdag: 9u – 15u
Zaterdag: 10u – 16u

Edegem:
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 12u – 20u30
Vrijdag: 10u – 18u
Zaterdag: 10u – 16u

Gelieve ons op voorhand een mail te sturen wanneer je dit wenst op te halen, zodat we je bestelling kunnen klaarzetten. Producten worden via Bpost verzonden.
De verzendkosten zijn €3,99.

RETOURNEREN

Bent u niet helemaal tevreden van uw aankoop? Dan kunnen alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking geaccepteerd worden.
Alleen dan krijgt u volledige terugbetaling (zonder verzendkosten) van uw aankoop.

Voorwaarden

Gelieve ons binnen de 24u een mail te sturen naar info@browwaxbar.be met de melding dat je je bestelling binnen de 14 dagen na ontvangst naar ons retourneert.
Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten en Browwaxbar is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Browwaxbar zoekraken.

Daarom is het aan te raden een traceerbare methode te gebruiken bij het opsturen van de retour.

Jouw info

Gelieve volgende gegevens te melden bij aanmelding van de retour:

Naam/voornaam
Adres
Telefoonnummer
E-mailadres
Bestelling nummer
Naam rekeninghouder
Rekeningnummer
Reden van retour

Adres voor retourzending

Browwaxbar

Vorstermanstraat 12A

2000 Antwerpen

TERUGBETALING

Na ontvangt van uw retour en inspectie van de staat van uw artikel, zullen wij uw retour in behandeling nemen. We laten je per mail weten wanneer je retour verwerkt is en de terugbetaling van het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) is gecrediteerd. Dit zal binnen de 14 dagen na ontvangst van de retourzending gebeuren.

UITZONDERINGEN

Geopende of gebruikte artikelen Defecte of beschadigde producten Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen. Open de verpakking alleen wanneer u zeker bent.

VRAGEN

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op:

info@browwaxbar.be

+32(0) 498 11 46 06